Kategorie

Facebook www.facebook.com/3jahudky.cz
Milí návštěvníci, nezapomeňte navštívit náš facebook pro informace o aktuálním dění na eshopu 3jahudky.cz, podělíme se o rady, tipy i plánované akce.
Blog www.3jahudky.cz/blog
Píšeme blog 3.jahůdek pro všechny zapálené maminky a tatínky, kteří hledají super tipy na dárky, nebo aktivity pro své ratolesti.

Tip na krásný vánoční dárek-Panenky BERBESA

Tip na krásný vánoční dárek-Panenky BERBESA


Panenky odedávna patří mezi nejoblíbenější hračky holčiček. Věděli jste, že panenka napomáhá rozvíjet fantazii, sdílet s dětmi radost i smutek a rodičům také pomáhá porozumět pocitům malých holčiček?

Malé "maminky" milují hru s panenkou, rády ji krmí, převlékají, češou (některé také i stříhají), čtou jí pohádku, atd. Holčičky hrou s panenkou napodobují tatínka nebo maminku. Je milé pozorovat, jakým způsobem si holčičky hrají, některým z nás to řekne i něco o nás samotných.

V naši nabídce se nyní objevily luxusní panenky značky Berbesa až z dalekého Španělska.
Jsou to panenky s milou tvářičkou, která vypadá jako opravdové miminko. Panenky mají dokonale propracovanou roztomilou pusinku, nosánek, ručičky i nožičky. Na panence je zachycen doslova každý detail dětského tělíčka včetně roztomilých faldíků. Panenky jemně voní po vanilce a jsou oblečeny do hebkého a pohodlného oblečení. Některé panenky také mluví a smějí se. Jsou baleny v originální dárkové krabici. Stanou se tak nádherným dárkem k narozeninám, pod stromeček nebo jen tak.

Naleznete mezi:

https://www.3jahudky.cz/185-vetsi-panenky

Zde malá ukázka:

Luxusní dětská Luxusní dětská panenka