Kategorie

Facebook www.facebook.com/3jahudky.cz
Milí návštěvníci, nezapomeňte navštívit náš facebook pro informace o aktuálním dění na eshopu 3jahudky.cz, podělíme se o rady, tipy i plánované akce.
Blog www.3jahudky.cz/blog
Píšeme blog 3.jahůdek pro všechny zapálené maminky a tatínky, kteří hledají super tipy na dárky, nebo aktivity pro své ratolesti.

Móda pro maminky

Móda pro maminky

Čekáte miminko? Váš život se právě radikálně mění - ne však váš styl.

Doba těhotenství je povznášející a radostný čas. Abyste se mohla těšit z těchto nádherných chvil, měla byste se postarat o pohodlí pro své tělo. Právě v tomto období je to mimořádně důležité. Vhodná těhotenská móda umožní těhotné ženě cítit se sebejistě a volně i při změnách tvaru postavy. 

 

Nemusíte měnit hned celé své oblečení.

V době, kdy na začátku těhotenství většina dosavadních halenek a kalhot stále sedí, potřebujete nanejvýš několik kusů širších triček a svetrů. V pozdějších měsících se těhotenské kalhoty, šaty a halenky stávají nezbytnými součástmi šatníku. Na rozdíl od konvenční módy, těhotenské oblečení má tu výhodu, že perfektně odpovídá potřebám těhotné ženy. Pružné gumičky v kalhotách způsobují, že kalhoty rostou spolu s vámi. Lehká látka netlačí na bříško. Trička, topy, halenky a svetry respektují nový tvar těla, zejména břicha a prsou. Jsou například delší a zajišťují lepší svobodu pohybu. Důležitým prvkem těhotenské módy jsou podprsenky a plavky pro těhotné ženy. Mnoho těhotných nerezignuje na plavání a potřebuje vhodnou módu na bazén, například těhotenské bikiny nebo tankiny. Ale nejpraktičtější součásti těhotenského prádla jsou podprsenky, které jsou užívány i po narození, při kojení miminka. 

 

Nová a trendy těhotenská móda se vám bude určitě líbit.

Je jasné, že aktuální těhotenská móda je prostě módní. V dnešní době těhotné ženy znalé módních trendů přikládají velkou váhu tomu, aby zdůraznily svůj individuální styl a sledovaly trendy. Těhotenské oblečení může spojovat vysoký komfort nošení, praktické materiály a pěkný vzhled. Džíny se stylovými prostřihy, topy a tuniky v módních barvách a dámské sukně a šaty – všechny tyto produkty najdete v naši nabídce https://www.3jahudky.cz/801-tehotenske-obleceni. V zimě a na podzim měkoučké svetry a bundy zajistí další prostor pro rostoucí bříško.

 

Postarejte se o šaty pro výjimečné příležitosti. V kanceláři se rozhodněte pro klasické kalhoty se střihem chino nebo ve stylu obleku. Bez problémů najdete vhodný střih v libovolném stylu. Pamatujte, že oblečení musí dobře a pohodlně sedět na bříšku. Široké gumy v pase nebo regulované délky například na halenkách zaručí, že oblečení bude ideálně sedět. To, jestli si vyberete přiléhavé oblečení, zvýrazňující těhotnou postavu, nebo vybíráte volnější střihy, záleží výlučně na vás. Nejlepší na těhotenské módě je to, stejně tak prádlo jako oblečení je možné úspěšně používat i v čase po porodu.