Kategorie

Facebook www.facebook.com/3jahudky.cz
Milí návštěvníci, nezapomeňte navštívit náš facebook pro informace o aktuálním dění na eshopu 3jahudky.cz, podělíme se o rady, tipy i plánované akce.
Blog www.3jahudky.cz/blog
Píšeme blog 3.jahůdek pro všechny zapálené maminky a tatínky, kteří hledají super tipy na dárky, nebo aktivity pro své ratolesti.

Monitor dechu miminka hlídá váš poklad

Monitor dechu miminka hlídá váš poklad

Nanny přivolá pomoc, i když si o ni vaše miminko ještě samo říct neumí. Vy tak můžete v klidu spát. Monitor totiž hlídá nádechy vašeho dítěte, a v případě zástavy vás včas akusticky i vizuálně upozorní. Navíc je to certifikovaný zdravotnický prostředek, a proto ho často používájí i v nemocnicích.

nanny-features.png

Zdravotně certifikovaný monitor dechu

Nanny obstála v přísných klinických zkouškách podle evropských norem. Pro děti je 100% bezpečná, používají ji i porodnice a kojenecké ústavy. Zapnete ji lehce potmě i po hmatu, a když spustí, uslyšíte ji i přes několikatery zavřené dveře.

Zapojit Nanny zvládne každý

Instalace Nanny je velmi snadná a rychlá. Monitor dechu nevyžaduje také žádný speciální servis. A navíc díky vysoké životnosti baterií je obvyklé, že je vkládáte jen jednou, a to při prvním spuštění Nanny.

Vložte baterie

Do monitoru dechu vložte tužkové baterie, které jsou součástí vašeho balení.

 
Vložte podložku

Snímací podložku jednoduše umístíte pod matraci, kterou si můžete pořídit i u nás.

 
Propojte s jednotkou

Upevněte monitor dechu na postýlku a kabelem ho jednoduše propojte s podložkou.

 
A zapněte

Při každém zapnutí Nanny automaticky zkontroluje stav baterií a funkčnost.

Jak Nanny funguje

Pokaždé, když se dítě nadechne, na monitoru blikne zelená kontrolka. Pokud se miminko nenadechne po dobu 20 sekund, nebo se frekvence jeho dýchání sníží pod 8 nádechů za minutu, začne svítit červené světlo a spustí se poplach. Už jen zvuk alarmu dokáže děťátko probudit z hlubokého spánku.

 

 

Nanny přivolá pomoc, i když si o ni vaše miminko ještě samo říct neumí. Navíc pomáhá i v případech zástavy dechu v důsledku dávení.

Pořiďte si Nanny na našem e-shopu.  Monitor dechu budete mít doma za 2-3 pracovní dny. Nákupem u nás navíc přispíváte na Nanny do nemocnic.