Dětská kosmetika

Facebook www.facebook.com/3jahudky.cz
Milí návštěvníci, nezapomeňte navštívit náš facebook pro informace o aktuálním dění na eshopu 3jahudky.cz, podělíme se o rady, tipy i plánované akce.
Blog www.3jahudky.cz/blog
Píšeme blog 3.jahůdek pro všechny zapálené maminky a tatínky, kteří hledají super tipy na dárky, nebo aktivity pro své ratolesti.

Prohlédnuté produkty

SUAVINEX | Hydratační masážní emulze - 400 ml


3311151

1 Položka

Skladem

Luxusní hydratační masážní emulze pro miminka je kombinací rostlinných olejů vyživujících jemnou a citlivou dětskou pokožku po každodenní koupeli s ochranným účinkem před vnějšími vlivy. Zanechává pokožku hydratovanou, měkkou a jemnou....

210,00 Kč

(uvedené ceny jsou včetně DPH)

Více informací

Luxusní hydratační masážní emulze pro miminka je kombinací rostlinných olejů vyživujících jemnou a citlivou dětskou pokožku po každodenní koupeli s ochranným účinkem před vnějšími vlivy. Zanechává pokožku hydratovanou, měkkou a jemnou. Obsahuje extrakt z citrónové silice, která je důvěrně známá pro její utišující efekt. PH 5,5 napomáhá vytvářet kyselý ochranný povlak na kůži novorozence.
Kosmetika pro novorozence Suavinex je určena pouze pro vnější použití.

POUŽITÍ: Bezprostředně po koupeli jemně vmasírujte do čisté a suché pokožky.
OBJEM: 400 ml (Emulze má praktický dávkovač s pumpičkou).
DOPORUČENÝ VĚK: Vhodné pro miminka a děti od narození.

VŠECHNY PRODUKTY JSOU SLOŽENY Z PŘÍSAD POVAŽOVANÝCH ZA HYPOALERGENNÍ. JEJICH AKTIVNÍ SLOŽKY JSOU PŘÍRODNÍHO PŮVODU. BEZ PARABENŮ, BEZ FTALÁTŮ, BEZ SYNTETICKÝCH BARVIV, BEZ PETROLÍNU A BEZ SODIU LAURYLU SULFÁTU. KLINICKY TESTOVÁN.

Vyrobeno v rámci EU. Veškeré výrobky jsou bez BPA, klinicky testované a vyrobené španělským farmaceutickým výrobcem.

Komentáře

Pro tuto chvíli nám žádný zákazník neposkytl recenzi.

Napsat recenzi

SUAVINEX | Hydratační masážní emulze - 400 ml

SUAVINEX | Hydratační masážní emulze - 400 ml

Luxusní hydratační masážní emulze pro miminka je kombinací rostlinných olejů vyživujících jemnou a citlivou dětskou pokožku po každodenní koupeli s ochranným účinkem před vnějšími vlivy.

4 dalších produktů ve stejné kategorii: