Kočárky pro panenky

Facebook www.facebook.com/3jahudky.cz
Milí návštěvníci, nezapomeňte navštívit náš facebook pro informace o aktuálním dění na eshopu 3jahudky.cz, podělíme se o rady, tipy i plánované akce.
Blog www.3jahudky.cz/blog
Píšeme blog 3.jahůdek pro všechny zapálené maminky a tatínky, kteří hledají super tipy na dárky, nebo aktivity pro své ratolesti.

Prohlédnuté produkty

Legler Small Foot Kočárek bílý


LE2864

Tento produkt již není na skladě

Tento kočárek ze stabilního, bíle lakovaného dřeva v zaobleném designu je skvělé vozidlo pro každou panenku! Kola na kovových osách potažena gumou zaručují tichou jízdu. Výška rukojeti od země: 52 cm 28x52x53 cm Věk: 3+...

290,00 Kč

(uvedené ceny jsou včetně DPH)

Více informací

Tento kočárek ze stabilního, bíle lakovaného dřeva v zaobleném designu je skvělé vozidlo pro každou panenku! Kola na kovových osách potažena gumou zaručují tichou jízdu.
Výška rukojeti od země: 52 cm

28x52x53 cm
Věk: 3+



Německá firma Legler zaměřená na výrobu kvalitních dřevěných hraček od roku 1996. Všechny dřevěné hračky značky small foot mají označení CE a jsou vyráběny dle evropské normy pro bezpečnost hraček EN 71. Použité barvy jsou speciálně vyvinuty pro dřevěné hračky a jsou odolné i proti slinám dětí. Dřevo, které se používá pro tyto hračky, většinou pochází z lesnických společností zapojených do zalesňování. To nabízí všem zákazníkům možnost přispět k zachování přirozeně rostoucích lesů. Dřevěné hračky small foot jsou zářivě barevné produkty, které jsou vyrobeny převážně z přírodních surovin - dřeva. Dětem dělají radost od útlého věku, rozvíjí jejich hmatové a smyslové dovednosti. Cílem značky small foot je podporovat duševní a fyzický vývoj dětí.

Komentáře

Pro tuto chvíli nám žádný zákazník neposkytl recenzi.

Napsat recenzi

Legler Small Foot Kočárek bílý

Legler Small Foot Kočárek bílý

Tento kočárek ze stabilního, bíle lakovaného dřeva v zaobleném designu je skvělé vozidlo pro každou panenku!

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: