Kojenecké láhve

Facebook www.facebook.com/3jahudky.cz
Milí návštěvníci, nezapomeňte navštívit náš facebook pro informace o aktuálním dění na eshopu 3jahudky.cz, podělíme se o rady, tipy i plánované akce.
Blog www.3jahudky.cz/blog
Píšeme blog 3.jahůdek pro všechny zapálené maminky a tatínky, kteří hledají super tipy na dárky, nebo aktivity pro své ratolesti.

Prohlédnuté produkty

Kojenecká láhev NUK Nature Sense 260 ml modrá

Barva: Modrá

33573

1 Položka

skladem ( odeslání obvykle 1-3 prac. dny )

150,00 Kč

(uvedené ceny jsou včetně DPH)

Více informací

Kojenecká láhev Nuk Nature Sense M-medium 260 ml. Kojenecká láhev Nature Sense má silikonovou savičku, která je dle tvaru i měkkosti nejvíc podobná prsu matky. Lahvička je tak přirozená jak jen to je možné. Má extra široké hrdlo pro snadné plnění i čištění, ochranné nepropustné víčko, měkkou a pružnou savičku, která je odolná vůči teplu i opotřebení bez vůně i chuti. Lahvička je vyrobena z vysoce kvalitního polypropylenového materiálu bez BPA. Speciální tvar typický pro savičky NUK s ortodontickou antikolikovou savičkou je modelován podle mateřské bradavky při kojení. Ponechává dostatek prostoru pro přirozené sací pohyby jazyka i čelisti. Vylepšený systém proti polykání vzduchu při pití Anti Colic Air System zajišťuje přirozený tok mléka, aby dítě pilo uvolněně bez polykání vzduchu. Lahvička je doporučena porodními asistentkami a pediatry. Charakteristika savičky:
- měkká a flexibilní, aby přizpůsobila svůj tvar dětským ústům stejně jako bradavka
- několik malých otvorů stejně jako v matčině bradavce pro hladký a přirozený tok
- zploštělá spodní část – dostatek prostoru pro jazyk
- vylepšený Anti-kolikový ventil
- ohebná savička
- široká opora rtů
Savička o velikosti M-medium je vhodná pro děti od 6-18 měsíců. Počet otvorů-6. Vhodná pro umělé mléko. Kojenecká lahvička Nuk Nature Sense je horká novinka mezi kojeneckými lahvičkami Nuk. Klinicky testováno.

Komentáře

Pro tuto chvíli nám žádný zákazník neposkytl recenzi.

Napsat recenzi

Kojenecká láhev NUK Nature Sense 260 ml modrá

Kojenecká láhev NUK Nature Sense 260 ml modrá

25 dalších produktů ve stejné kategorii: