Sáčky na přezůvky

Facebook www.facebook.com/3jahudky.cz
Milí návštěvníci, nezapomeňte navštívit náš facebook pro informace o aktuálním dění na eshopu 3jahudky.cz, podělíme se o rady, tipy i plánované akce.
Blog www.3jahudky.cz/blog
Píšeme blog 3.jahůdek pro všechny zapálené maminky a tatínky, kteří hledají super tipy na dárky, nebo aktivity pro své ratolesti.

Prohlédnuté produkty

Astra pytlík na přezůvky Minecraft


2 ks

150,00 Kč

(uvedené ceny jsou včetně DPH)

Více informací

Taška na boty Minecraft s grafickým motivem nejpopulárnějších hrdinů hry. Byl navržen s ohledem na nejmladší fanoušky tohoto návykového světa. Charakteristické logo a ikony Minecraftu, vč. Creeper bude rozlišovat všechny ve školních chodbách. Taška má dvojité boční šňůry s bezpečnostní přezkou, která umožňuje její nošení v rukou, přes rameno nebo na zádech. Kromě toho na zadní straně tašky na obuv Minecraft je odznak pro uvedení osobních údajů studenta.

Produkty licencované od jedné z nejpopulárnějších her za poslední roky, MINECRAFT, vyráběné společností ASTRA - známou a oblíbenou společností působící v uměleckém segmentu. více než 90 let. Společnost se zaměřuje na funkčnost, bezpečnostní aspekty a kvalitu výrobků. Batohy a další doplňky byly vyrobeny z nejlepších tkanin s velkou pozorností na ty nejjemnější detaily. Toto jsou výrobky, které nám budou sloužit celé roky.

Vlastnosti produktu:

- prostor pro údaje vlastníka

- polyesterové struny s bezpečnostní přezkou

- látka: polyester 420D / PU

Rozměry: 44 × 33 cm

Komentáře

Pro tuto chvíli nám žádný zákazník neposkytl recenzi.

Napsat recenzi

Astra pytlík na přezůvky Minecraft

Astra pytlík na přezůvky Minecraft

22 dalších produktů ve stejné kategorii: