Kategorie

Facebook www.facebook.com/3jahudky.cz
Milí návštěvníci, nezapomeňte navštívit náš facebook pro informace o aktuálním dění na eshopu 3jahudky.cz, podělíme se o rady, tipy i plánované akce.
Blog www.3jahudky.cz/blog
Píšeme blog 3.jahůdek pro všechny zapálené maminky a tatínky, kteří hledají super tipy na dárky, nebo aktivity pro své ratolesti.

Nové autosedačky Nania v nabídce

Nové autosedačky Nania v nabídce

Dovolujeme si Vám nabídnout novinky v autosedačkách od značky Nania, která je u našich zákazníků velice oblíbená .

Pro váhovou kategorii 0-13 kg je tu nová autosedačka:

Autosedačka Nania Migo
Stallite Shadow 2017
Autosedačka Nania Migo Satellite určená pro děti od prvních dnů života. Pro tuto sedačku, určenou pro váhovou kategorii 0-13 kg, je charakteristická bytelná konstrukce a velmi pohodlné používání. Tato kvalitní dětská autosedačka je dodávána se základnou. Dětské sedadlo je také možné upevnit na základně Isofix, která je k dispozici k dokoupení jako příslušenství (Migo Solar). Pokud je dětská sedačka namontována k solární základně Isofix, lze jí otáčet, což umožňuje ještě pohodlnější vkládání dítěte. Autosedačka je vyrobena z vysoce kvalitích materiálu. Možnost umístění sedačky vpředu bez airbagů i na zadní sedadla. 

Autosedačka Nania Migo Satellite Shadow 2017

Pro váhovou kategorii 9-18 kg:

Autosedačka Nania Migo
Saturn Shadow



Stylová autosedačka Nania Migo Saturn je určena pro děti od 9 do 18 kg. Skupina ECE 1.
Tato kvalitní dětská autosedačka může být připojena jak k 3-bodovému pásu, tak i k volitelnému příslušenství
Isofixová základna Migo Solar. Migo Solar Isofix je k dispozici k dokoupení jako příslušenství.
Pokud je dětská sedačka namontována k solární základně Isofix, lze jí otáčet, což umožňuje ještě pohodlnější vkládání dítěte.
Výška opěradla od sedadla ke spodnímu okraji opěrky hlavy v nejnižší poloze je cca 26 cm.
Výška opěradla od sedadla ke spodnímu okraji opěrky hlavy do nejvyšší polohy je cca 35 cm. 

Autosedačka Nania Migo Saturn Shadow 2017

Pro váhovou kategorii 15-36 kg:

Autosedačka nania Migo
Sirius Shadow 2017
 

Stylová autosedačka Nania Migo Sirius je určena pro děti od 15 do 36 kg. ECE skupina 2/3. Tato kvalitní dětská sedačka může být připojena jak s volitelnou základnou stanicí Isofix, tak i bez ní pomocí 3-bodových bezpečnostních pásu. Migo Solar Isofix je k dispozici k dokoupení jako příslušenství. Pokud je dětská sedačka namontována k solární základně Isofix, lze jí otáčet, což umožňuje ještě pohodlnější vkládání dítěte. Výška opěradla od sedadla ke spodnímu okraji opěrky hlavy v nejnižší poloze je cca 35 cm. Výška opěradla od sedadla ke spodnímu okraji opěrky hlavy do nejvyšší polohy je cca 46 cm. Opěrka hlavy od sedadla v nejvyšší poloze je cca 73 cm. Opěrka hlavy od sedadla v nejnižší poloze je cca 61 cm. Poloha sedadla v autě vpředu, nebo na zadním sedadle.

Autosedačka Nania Migo Sirius Shadow 2017

Všechny tyto autosedačky je možno umístit na základnu, kterou je možno dokoupit. Jedná se o:

Isofixová základna pro autosedačky
Nania Migo Solar



Bezpečnost detí v autosedačce je prvořadá, a proto byl vytvořen nový isofixový systém Migo Solar Isofix. Jeho výhodou je snadná a rychlá instalace. Základna představuje pevné spojení mezi autosedačku z série Migo a sedadlem Vašeho auta. Kromě extra stability je také zajištěno, že autosedačka není příliš volná. Další předností je, že se autosedačky dají mnohem snadněji vestavět než s bezpečnostním pásem a navíc je vyloučeno riziko špatné instalace. Barevné kontrolky okamžitě ukážou, jestli je instalace správná nebo chybně provedená. Kontrolky jsou umístněné na boční straně autosedačky. Na základnu Migo Solar Isofix se dají připevnit výhradně Migo modely. Patří sem: Migo Satellite od 0 kg do 13 kg, Migo Saturn od 9 kg do 18 kg, Migo Sirius + od 9 kg do 36 kg a Migo Sirius od 15 kg do 36 kg. Isofixová základna Migo Solar Isofix se velmi jednoduše zaklikne do isofixu ve vašem vozidle.  Podpěrná noha se dá výškově nastavit od sedadla k podlaze auta. Dalším plusem je, že se autosedačka v základně dá natočit ke dveřím auta, což umožňuje snadnější manipulaci s dítětem. Do základny se autosedačka vkláda jen ve směru jízdy. Shodná s normou ECE R16. Hmotnost: 6,5 kg

Isofixová základna pro autosedačky Nania Migo Solar